Catering i Hvidovre – Cafe Claudio

Skal du afholde et større selskab, hvor catering i Hvidovre, eller et andet sted i Storkøbenhavn, giver bedst mening? Café Claudio har mange års erfaring med catering og menuanretninger til både større og mindre selskaber. Catering til udbringning er muligt, når du bestiller til mindst 15 personer. Du har selvfølgelig også mulighed for selv at afhente din catering i Hvidovre hos Cafe Claudio, hvor samme regel gælder.

Til gengæld har vi ikke noget loft for, hvor mange personer, som vi kan anrette til, og vi har stor erfaring med catering ved større antal gæster. Så ring endelig til Café Claudio ved dit næste middagsselskab. Vi kan fanges på +4536474711, og så kan vi aftale nærmere og diskutere menusammensætninger og detaljer.

Buffet som catering i Rødovre, Brøndby og resten af Vestegnen

Hos Café Claudio har du også mulighed for at bestille buffet som catering til dit næste arrangement. Vi sørger for at sammensætte catering-buffeten, så der både er lækkerier til børn og voksne.

Vi går gerne i dialog med alle vores kunder, så vi kan rådgive til den bedste buffet-sammensætningnår du bestiller catering. Måske er der flere vegetarer blandt dine gæster? Vi rådgiver og sammensætter en buffet catering på vores café i Hvidovre, så alle ønsker og smagsløg bliver imødegået. Vi er nemlig altid opmærksomme på særlige hensyn, lækre smagsoplevelser og god service.

Alternativ til catering? Vi har selskabslokalerne til din fest

Hos Café Claudio har vi rummelige restaurantlokaler med kapacitet til 110 gæster. Vi er dog ofte fuldt bookede op, så det er vigtigt, at du ringer god tid i forvejen, så vi kan få booket dit arrangement ind i kalenderen. Ved selskaber har du både mulighed for 3-retters-menuer og buffet. Vi er altid fleksible, så du er mere end velkommen til at ringe til os på +4536474711 for at høre om mulighederne.

Søger du selskabslokaler eller catering omkring Hvidovre, Rødovre og Brøndby? Café Claudio dækker hele Storkøbenhavn.