Brunch i Hvidovre hos Café Claudio

Café Claudio er forgangscafé- og restaurant for en solid og lækker brunch i Hvidovre. Vores lokaler er afslappende og indbyder til tilbagelænet formiddagshygge og selvforkælelse.  Er behovet stort, kan vi anbefale vores luksus brunch buffet til:

  • 139,- for voksne
  • 65,- for børn under 11

Med vores luksus brunch buffet får du: Bacon, røræg, brunchpølse, kylling nuggets, fiske fillet, æg med rejer og mayonnaise, røget laks, reje salat, hønse salat, to slags ost, to slags pålæg, yoghurt serveres med müsli samt honning, pandekage serveres med marmelade, croissant, kage, frisk frugt, dagens brød og smør til.
Drikkevarer: Kaffe, te og to slags juice.

Café Claudio – afslappende brunch – Rødovre og Hvidovre

Er du på udkig efter en afslappende brunch på Vestegnen? Hos Café Claudio har du mulighed for en kvalitativ formiddag med alt inden for brunchens verden. Vi har både pandekager, pølser og frisk frugt – og muligheden for at bestille flere forskellige slags brunch-tallerkener.

Kommer du med et større selskab, kan vi lave en særlig brunch buffet til jer. Det kan for eksempel være populært, hvis I kommer fra en barnedåb eller bare gerne ville holde en uhøjtidelig fødselsdag i et afslappende miljø. Vi rådgiver og sammensætter en brunch buffet til selskaber på minimum 15 personer. Husk at booke i god tid – du kan enten skrive til os via kontaktformularen her på siden eller ringe til os på +4536474711. Vi skal nok sørge for at få booket dit arrangement ind i kalenderen.

Brunch ud af huset med Café Claudio

Desuden kan du også bestille brunch ud af huset, hvis jeres selskab er på minimum 15 personer. Du kan enten selv vælge at hente maden, eller vi kan bringe det ud til jer. Du kan læse mere om vore brunch ud af huset her på vores catering side .

Er du på udkig efter en god brunch i Hvidovre-Rødovre-området? Kig forbi Café Claudio, så behøver du ikke lede længere.